Julaften på Prestegården

Her kommer et lite referat fra feiringen på Prestegården skrevet av vertskapet for kvelden, Lisa Hernandez Graham.

Julaften på Prestegården 🎄❤️

Vi håper dere alle har hatt en fin jule- og nyttårsfeiring!

Her kommer et lite referat fra feiringen på Prestegården skrevet av vertskapet for kvelden, Lisa Hernandez Graham. 

«Kvelden startet tidligere enn planlagt da de første gjestene ankom allerede 1530. Alle fikk gløgg servert i det de kom inn i spisesalen, og snart fylte rommet seg opp med både gjester og frivillige.

Kl. 17 ble maten servert; en tradisjonell julemiddag med ribbe, julepølse, medisterkaker, potet og god saus til. En liten, smakfull vegetargryte ble også sendt rundt bordet for de som ville prøve noe nytt.

Da alle var forsynte, satte far og datter duoen David og Natalie McBride i gang med kveldens underholdning. De sang flere kjente og kjære julesanger, og dro til og med noen av gjestene med seg bak mikrofonen. En gjest sang "driving home for christmas", og en annen "blue christmas" sammen med David og Natalie. Det var et utrolig artig show!

Mens underholdningen pågikk ble det servert riskrem man kunne nyte når man ikke sang med. 

Etter en flott konsert begynte loddtrekningen. Det var mange flotte premier, inkludert smykker fra Hjerter og overraskelsespakker fra Tights.no. En vennlig dame kom innom før festen begynte og leverte innpakkede bøker som også ble med i trekningen. Noen gjester kjøpte tydeligvis riktig lodd og tok med seg flere premier hjem! 

Premie eller ei, så var det en veldig trivelig kveld med god mat, artig musikk og aller viktigst godt selskap!»

Vi takker alle som har bidratt til en hyggelig julefeiring! Tusen takk til vertskap og hjelpere, til David Mcbride og Natalie for herlig julesang, til dere som bakte kaker og alle som har støttet vår Spleis. Stor takk til SpareBank 1 Østfold Akershus avd. Vestby, Lekang Filter, Skolt Pukkverk, Norsk Tipping, Sørby Utleie As, barn og voksne på Bjørlien skole for rause bidrag til julaften på Prestegården. Og tusen takk til Vestby Prestegård for lån av lokale ❤️

2023 © Vestby frivilligsentral